Jachthaven Echtenerbrug B.V.

Familiebedrijf sinds 1960 en tot en met 2022 een onderdeel van Jachtwerf de Merenpoort bv

Onze jachthaven

Jachthaven Echtenerbrug is een goed onderhouden jachthaven met uitstekende voorzieningen en ruime ligplaatsen tot 14 meter.

De jachthaven, met 110 jaarplaatsen en zo'n 20 passantenligplaatsen (waarvan de meeste met een walstroomaansluiting van 10 amp.) ligt in de provincie Fryslân (Friesland) aan de zuidoever van het Tsjûkemar (Tjeukemeer), midden in de kern van het gezellige tweelingdorp Echtenerbrug / Delfstrahuizen. De haven ligt vlakbij de grens met Overijssel, waardoor u vanuit uw thuishaven zowel in Friesland als Overijssel mooie tochten kunt maken. 

De meeste ligplaatsen zijn voorzien van een lange of een korte steiger, wat in- en uitstappen gemakkelijk maakt. Ook zijn een deel van de ligplaatsen voorzien van een 10 amp. stroomaansluiting met eigen telwerk, de 'blauwe kastjes'. Deze hebben een eigen toegangssleutel en het verbruik wordt jaarlijks verrekend. Voor het opladen van accu's en telefoons kan gebruik worden gemaakt van de passantenaansluitingen.

Om uw en onze eigendommen te beschermen is het terrein afgesloten met een slagboom. Bij het huren van een ligplaats is het afnemen van een toegangspas voor de slagboom verplicht. De kosten bedragen éénmalig € 65,00 waarvan € 50,00 borg die u terug ontvangt bij inlevering van de (onbeschadigde) pas. 

Op loop- of fietsafstand zijn de supermarkt, lokale horeca, snackbar en andere winkels goed bereikbaar.

En niet te vergeten, op ons gehele terrein is gratis Wifi!


Aanmelden

Bent u op zoek naar een mooie, goed onderhouden vaste ligplaats, vul dan snel onderstaand formulier in.

NJI Voorwaarden
E-mailen
Map