Jachthaven Echtenerbrug B.V.

Familiebedrijf sinds 1960 en tot en met 2022 een onderdeel van Jachtwerf de Merenpoort bv

Vaste ligplaats

Bent u op zoek naar een vaste ligplaats in een goed onderhouden jachthaven met nette voorzieningen? Onze jachthaven bestaat uit twee havens met 110  jaarplaatsen voor schepen tot maximaal 14 meter. De overeenkomsten hebben een looptijd van 1 jaar (april tot april).

De meeste ligplaatsen hebben een lange of korte steiger en een deel beschikt over een eigen stroomaansluiting van max. 10 amp. Op het terrein staat een net en schoon sanitairgebouw met een stortplaats voor het legen van chemische toiletten.

De haven ligt midden in het gezellige watersportdorp Echtenerbrug, direct aan het Tjeukemeer en niet ver van de grens met Overijssel. Vanuit onze jachthaven kunt u mooie tochten door Friesland maken, maar ook bv. de Weerribben met zijn schitterende Kalenbergergracht zijn dichtbij.

Ons terrein is voorzien van een slagboom, waarbij afname van een toegangspas voor de slagboom verplicht is bij het huren van een ligplaats. Met deze pas heeft u 24 uur per dag toegang tot ons terrein en kunt u gebruik maken van het parkeerterrein. De kosten bedragen éénmalig € 65,00 waarvan € 50,00 borg die u terugontvangt bij inlevering van de (onbeschadigde) pas.

Jachthaven Echtenerbrug ligt direct naast Jachtwerf de Merenpoort bv. Hier is een mooie overzichtelijke  watersportwinkel met een ruim assortiment, een tankstation en een verkooppunt van gasflessen. Ook kunt u hier terecht voor winterberging en o.a. het huren van een onderhoudsloods. Dus met een jaarplaats in onze jachthaven bent u van alle gemakken voorzien.

E-mailen
Map