Jachthaven Echtenerbrug B.V.

Familiebedrijf sinds 1960 en tot en met 2022 een onderdeel van Jachtwerf de Merenpoort bv

Veel gestelde vragen

Wat is de huurperiode voor een vaste ligplaats?

De huur van een vaste ligplaats loopt van 1 april tot 1 april. De boot mag dus ook in de winter gewoon in de ligplaats blijven liggen zonder extra kosten. Natuurlijk kan de boot ook (tegen meerprijs) in winterberging op de wal of in de loods worden gestald. Wanneer u halverwege het jaar een box krijgt toegewezen zal de huursom over een evenredig deel berekend worden.

Zit stroom bij de vaste ligplaats inbegrepen?

U mag de walstroomaansluiting gebruiken als u aan boord bent; incidenteel gebruik is kosteloos. Koelkasten, kachels, enz. mogen niet standaard worden aangesloten en wanneer u niet aan boord bent moet de walstroom worden losgekoppeld. In de winterperiode (1 oktober tot 1 april) is alle stroom afgesloten met uitzondering van de blauwe kastjes. Hierin zit een stopcontact met een eigen stroommeter. Het kastje kunt u afsluiten door middel van een slot, de sleutel krijgt u in eigen beheer.

Moet ik het melden als mijn ligplaats vrij is?

Wanneer u op vakantie bent of wanneer de boot om een andere reden voor een bepaalde tijd niet in de ligplaats ligt, verzoeken wij u dit aan ons door te geven. Tijdens uw afwezigheid kunnen wij eventueel aan passanten extra plaats bieden. Mocht u terugkomen van bv. vakantie, neemt u dan minimaal één dag van te voren contact met ons op, wij zorgen dat de ligplaats bij terugkomst leeg is.

Er ligt een ander in mijn ligplaats.

Wanneer uw ligplaats bij uw terugkomst niet vrij is, meld dit dan altijd eerst bij de dienstdoende havenmeester voordat u zelf mensen wegstuurt. Er kan een goeden reden voor bestaan dat iemand daar ligt.

Waar vind ik de havenmeester?

Het bedrijf beschikt over twee havenmeester, te weten Henk Wind en Jacco Wind. Zij zijn ook tevens eigenaar/beheerder. Eén van beiden is altijd op het bedrijf aanwezig. In de weekenden en 's avonds bevindt zich op de deur van watersportwinkel de Merenpoort bv een telefoonnummer van de dienstdoende havenmeester (alleen voor spoedgevallen). Zij zijn dus altijd bereikbaar. Houd hierbij wel rekening met de noodzaakt van het probleem.

Mijn vraag staat er niet bij!

Neem contact met ons via e-mail: info@jachthavenechtenerbrug.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

E-mailen
Map